Політика

В Івано-Франківську відбулося літературне бомбардування

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У Івано-Франківську вдруге відбулося «Літературне бомбардування». У четвер, 12 січня, у книгарні «Є» зібралися книгомани, у більшості молодь, щоб обмінюватись цікавими книжками. Учасники «літературного бомбардування» взяли участь у конкурсах, підготовлених організаторами – вгадували назви відомих книг за ілюстраціями, з’ясовували, які афоризми належать тим чи іншим авторам, а також намагалися впізнати відомих письменників за фотографіями. Ці інтелектуальні забави переплітались з розповідями про улюблені книги.

Кожен учасник намагався презентувати свою книжку так, щоб її захотіли прочитати інші учасники проекту – розповідав про книгу та її автора, читав вибрані уривки, декламував вірші, намагався переконати інших, що це класна та дійсно варта прочитання книга. Завзяті читачі «бомбардували» один одного творами Джона Толкіна, Гюстава Флобера, Тимофія Гавриліва, Каті Бабкіної, Інгеборг Бахман та інших більш чи менш відомих авторів.

Відтак усі після цієї зустрічі мали що читати до наступного «літературного бомбардування», яке відбудеться вже в лютому.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.