Політика

В Івано-Франківську буде нова схема руху – Смушак

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

 

Як повідомив директор Департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку Михайло Смушак, з метою побудови достовірної транспортної моделі міста Івано-Франківська, необхідно зібрати на місцях дані про інтенсивність транспортного руху у визначених точках. Для збору таких даних департамент розпочав обстеження транспортних потоків.

Обстеження проводять у вівторок, середу і четвер. Підрахунок транспортних потоків охоплює вранішню годину пік (рух, пов’язаний із добиранням до місця праці: від 7.00 до 9.00) та вечірню годину пік (від 16.00 до 19.00). Також у двох визначених місцях обстеження проводять цілодобово.

Загалом моніторинг транспортного потоку здійснюють у 32 місцях, як на території міста, так і за його межами – на в’їздах.

Цікавими є перші результати обстежень. Наприклад, обстеження на вул. Василіянок, навпроти однойменного монастиря Сестер Василіянок, показали, що лише впродовж 2 ранішніх пікових годин від 700 до 900 год. в даному перерізі рухається 2 260 легкових та вантажних автомобілів в обох напрямках. Що стосується громадського транспорту, то на вказаній ділянці дороги проїжджає близько 45 тролейбусів, 376 міських автобусів і 110 міжміських та приміських автобусів за той самий проміжок часу, – повідомив Михайло Смушак.

На основі обстежень, які виконують у Івано-Франківську, PTV проведе шляхом  процесу екстраполяції обчислення середньої щоденної інтенсивності транспортного руху на усі дні в році.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.