Політика

Олесь Мелінишин не став учнем школи-сад №6

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Директор школи сад № 6 Віра Місяченко все ж таки відмовила Андрію Мелінишину прийняти його шестирічного сина Олеся до першого класу. Про це «Репортеру» повідомив Андрій Мелінишин.

Каже, вчора пізно ввечері йому надійшов лист, у якому йшлося про те, що директор немає на це правових підстав. Крім цього, з’ясувалося, що директор школи написала заяву в міліцію. «Сьогодні зранку я був у міліції і давав пояснення стосовно запланованого мною зриву 1 вересня, – сказав батько Олеся. – Також пояснював те, що я начебто погрожував директору фізичною розправою та влаштував слідкування за пані Місяченко».

Як зазначив Андрій Мелінишин, Віра Місяченко не повернула йому медичну довідку, а без неї заяву подати не можна… Однак навіть і це завадить зіпсувати свято його синові. «Так, я принциповий, — сказав Мелінишин, — але дитині свято, яке є раз у житті я не зірву. Він буде у школі».

Начальник міського управління освіти і науки Наталія Микула підтвердила інформацію та пообіцяла, що допоможе Андрію Мелінишину з тим, щоб у сина завтра все ж таки було свято.

Нагадаємо, суд зобов’язав Віру Місяченко зарахувати Олеся Мелінишина до першого класу. Проте вона не визнала рішення суду і подала апеляцію. А на останньому виконкомі заступник міського голови Михайло Верес запевнив усіх членів виконкому, що Олесь Мелінишин вчитиметься у цій школі незалежно від рішення апеліційного суду…

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.