Політика

На Мазепи, 35А виключать воду та світло… а потім знесуть і сам будинок? (ВІДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

На минулій сесії івано-франківської міської ради депутат Володимир Чорноус дав депутатський запит, у якому попросив визнати скандальне будівництво по вулиці Мазепи, 35А самочинним. Крім цього, він запропонував відключити комунікації у цьому будинку.

Відтак була скликана нарада, яка визначала наскільки реально виконати такі вимоги депутата. На нараді керівник КП «Водоекотехпром» Микола Саєвич запевнив, що вони уже видали технічні умови і не подавати воду вони не мають право. Схожу відповідь надав чиновникам і директор з юридичних питань ПАТ «Прикарпаттяобленерго» Андрій Луцась. Мовляв, електропостачання здійснюється згідно з договором, який діє до кінця року…

24 квітня питання винесли на виконком. Але такі застереження членів виконкому не переконали. І вони таки проголосували за те, щоб вимкнути на скандальному будівництві комунікації. (Щоправда після того, як таке ж рішення прийме і сесія міської ради).

Крім цього, виконком вирішив визнати будівництво самочинним. Отже, якщо за рішення проголосують депутати міської ради, то через три дні юридичний відділ виконкому звернеться до суду, щоб знести восьмиповерховий будинок по вул. Мазепи, 35А.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.