Політика

Крісло Олега Гаркота вакантне

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Сьогодні на прес-конференції міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус зізнався, що ще не визначився із кандидатурою, яка має посісти крісло департаменту містобудування та архітектури Олега Гаркота. Адже той написав заяву на звільнення одразу після корупційного скандалу, який відбувся 9 жовтня.

Більше того, мер сказав, що ще ніхто не підходив до нього із своїми пропозиціями. У виборі нового керівника, каже Анушкевичус, він би хотів керуватися трьома «П»: професіоналізм, порядність і патріотизм. Однак, він обмежений політичними навантаженнями.

«Я пробую доказати, що посади, які є, в тому числі і ця посада – неполітичні, – сказав мер. – Бо це господарча посада. Однак все це трансформується під призму політики. І це шкодить місту. Політика останні роки дуже шкодить місту, бо немає акцентуації на господарських питаннях. Багато хто мислить поверхнево, бо здається все легко і просто, і з ЄРЦ, і з комунальною реформою. Але не все так просто».

Як сказав Віктор Анушкевичус, він буде послуговуватися не політичною приналежністю, а професіоналізмом. Проте, він переконаний, що політики будуть нав’язувати йому своє бачення. Мовляв, вони від цього не можуть відійти.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.