Політика

Івано-франківська молодь презентувала журнал MOVE (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У суботу, 12 листопада, в Івано-Франківську відбулося представлення нового молодіжного журналу під назвою «MOVE». На презентації привітали редакцію журналу та розважили запрошених гостей і причетних до створення журналу людей. Репер Grybuu заспівав на презентації гімн журналу.

Загалом у штаті редколегії, включно з керівником проекту, студентським мером Івано-Франківська Віталієм Меріновим, працюють 22 людей. Серед них — 8 журналістів, 4 фотографи, філолог, фешн-редактор, асистенти редактора і т.д.

Журнал надрукований на глянцевому папері і має 44 сторінки.

Журнал висвітлює молодіжне життя Івано-Франківська, новинки моди, є трохи спорту і соціальних проблем, нарис історії Івано-Франківська.

Як зазначив у авторській колонці на останній шпальті головний редактор журналу Ярослав Борейко, «збулася його глянцева мрія». Журнал зародився у соціальній мережі Вконтакте, де обирали дівчину на обкладинку. Нею стала Тетяна Татарин. Одним із принципів журналу є дати можливість молоді проявити себе. «Молодь нашого міста вже давно варта власного журналу, який би максимально відповідав її інтересам. Переконаний, що таким стане видання, яке Ви тримаєте у руках. А ми разом з Вами й далі творитимемо для себе…», — підсумував в авторській колонці редактор видання Ярослав Борейко.


Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.