Політика

Франківська ДАІ проводить весняне обстеження доріг

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Цілий місяць в Івано-Франківську тривало весняне обстеження доріг. Івано-Франківська ДАІ визначала стан утримання доріг, вулиць і залізничних переїздів після зими і їхньої підготовки до літа.

«Обстеження тривало з 20 березня до 20 квітня, — розповідає старший інспектор Івано-Франківського ВДАІ Василь Павлишин. — Огляд відбувався у два етапи: 20-31 березня — підготовчий етап, 1-20 квітня — практичний етап. Участь взяли представники комунальних та дорожніх організацій, також Укрзалізниці, Укртрансінспекції, громадських організацій».

За результатами обстеження роботи в місті чимало. На вулично-шляховій мережі міста виявили 10,890 тис. м2 ямковості, яку потрібно ліквідувати. Також треба встановити 149 дорожніх знаків, відремонтувати і замінити 58 знаків, встановити 390 метрів транспортного огородження, облаштувати 19 ділянок із зовнішнім освітленням, нанести осьову розмітку та розмітку на пішохідних переходах.

Як і в попередні роки ДАІ продовжує виявляти місця на проїзній частині та тротуарах різноманітні запірні пристрої, стовпчики, ланцюги, таблички тощо. За останній тиждень виявили 18 предметів, що перешкоджають паркуванню та проїзду, 16 табличок «Крім автомобілів…», «Для автомобілів…».

ДАІ вкотре закликає громадян та підприємства припинити самовільне встановлення предметів і табличок, які перешкоджають проїзду, паркуванню автомобілів або руху пішоходів.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.