Політика

Фешн-показ костюмів та стрижок собак «Золота кісточка-2012» (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Вперше в Івано-Франківську відбулося яскраве, цікаве та незвичайне свято — фешн-показ костюмів та стрижок собак декоративних порід «Золота кісточка-2012». Показ проходив біля готелю «Надія».

Показ проходив у вигляді сімейного свята для жителів та гостей міста, родзинкою якого стала виставка собак, фешн-показ костюмів та стрижок для маленьких улюбленців.

Неординарне шоу відвідало понад 1000 глядачів з Франківська та гості з інших міст. Крім показів гостей свята розважали чудові танцювальні колективи, цікаві вікторини та конкурси.

Склад журі: Лідія Анушкевичус , Олександр Кушлик, Тетяна Терсенова-Завадовська, Михайло Литвин, Роман Вірастюк , Віталий  Яворський, Кирил Абрамов.

Організаторами фешн-показу виступили : готель «Надія», Івано-Франківський міський осередок Кінологічної Спілки України «Станіславів», грумінг-салон бутік «Пуф».

Всі учасники показу отримали безліч цінних призів від спонсорів та партнерів свята. Собачка-переможець фешн-показу отримав почесне звання «Собака року-2012» і красивий кулон «Золота кісточка», а щасливий власник  відправиться у захоплюючий екскурсійний тур у Європу від турфірми «Надія».


Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.