Політика

Анушкевичус попросив у області сприяння

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Сьогодні на сесії обласної ради міський голова Віктор Анушкевичус нагадав депутатам, що більшість із них є мешканцями Івано-Франківська. А після цього попросив сприяння.

«Менше двох місяців залишається до відзначення 350-ї річниці з дня народження Івано-Франківська, — сказав він. — Те що 20,4 млн. грн. відповідно до доручення президента і постанови Кабміна, на превеликий жаль, ще місто не отримало на здійснення першочергових заходів — це факт».

Крім цього Анушкевичус згадав, що міська влада неодноразово зверталися до обласної ради та ОДА щодо допомоги із співфінансуванням деяких пріоритетів, зокрема дошкільної освіти, однак такої допомоги ми не отримали.

А ще мер згадав про дороги. Мовляв, із снігом у місті зійшло і асфальтне покриття. «Із 11,6 млн. грн. закладених у державному бюджеті на 2012 рік на привеликий жаль Івано-Франківськ не отримав на сьогодні ні копійки, — наголосив Віктор Анушкевичус. — Тому я прошу вашого втручання».

А наостанок міський голова Віктор Анушкевичус згадав, що початок святкувань буде відбуватися у Ратуші, яка потребує ремонту і реконструкції. Тому він попросив на наступне засідання сесії облради винести питання і передати Ратушу на баланс місту.


Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.