Фото

Музика Nirvana звучала в Івано-Франківську (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Учора, 9 квітня, фани легендарного американського гурту Nirvana мали нагоду почути його найвідоміші хіти на живому концерті у приміщенні кінотеатру «Люм’єр» в Івано-Франківську. На кілька годин у пам’яті гостей вечірки «Nirvana Covers Party», яка пройшла під гаслом «Курт Кобейн живий!», відновилися мелодії та слова, що навіки стали заповідями у світовій рок-музиці.

На концерті виступили п’ять українських гуртів — місцеві панкові ГМО, Пікова дама і Be My Chocolate з приємним дівочим вокалом, шумні Monorail Cat із Донецька та тріо з Тернополя The GEE’s.

За словами організатора Nirvana Covers Party Миколи Саміли, мода на кавер-вечірки в Івано-Франківську почалася 10 квітня 2010 року. Якраз тоді відбувся перший концерт каверів на музику британського тріо MUSE, а після цього подібні вечірки пішли буквально одна за одною. Коля вважає, що концерти, де українські, не надто відомі гурти переграють музику світових зірок, дуже потрібні тим, хто не може потрапити на живі виступи останніх.

Усі виконавці на Nirvana Covers Party впоралися з завданням. Хтось краще, хтось трохи гірше. Але гуртам допомагала сама публіка — так активно підспівувала, що самих вокалістів майже не було чути. У невпинному драйві чотиригодинний концерт відшумів від початку до кінця на одній хвилі, гарантовано залишивши у всіх бажання ще раз переслухати творчість легендарного американського тріо, а також з нетерпінням очікувати наступної кавер вечірки.


Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.